За нас

Дийор Принт OOД е фирма с дългогодишен опит в проектирането и изработката на печатни материали за вътрешна и външна реклама, изработка на помощни материали от хартия и картон, ситопечат върху текстил и други материали, търговията с машини, мастила и консумативи за сито и тампонен печат.

Разполагаме със собствена печатна база, в която повече от 18 години, чрез екип от специалисти в областите: дизайн, предпечат и печат, успешно задоволяваме потребностите на нашите над 1000 доволни клиенти от България и Европа.

Защо да изберете Дийор Принт?

Защото: Обхващаме почти цялата гама на полиграфически услуги! Цикълът на обслужване е пълен – от дизайнерите до доставката. Предлагаме най-оптималното съотношение качество – цена! Разполагаме с висококвалифицирани и с богат опит професионалисти, с които можете да обсъдите Вашата идея, да получите най-добрите съвети и реализация.  Намираме се на удобно за контакти място, а при поръчки над определена сума извършваме безплатна доставка до Вашият офис!  Дийор Принт е сертифицирана по ISO 9001:2008 и ISO 14001:2004

На клиентите гарантираме:

  • Високо качество на изработка на продуктите
  • Коректност по отношение на сроковете за изработка
  • Бърза и адекватна обратна връзка
  • Топло и сърдечно отношение
  • Конкурентни цени и специални оферти, насочени към колеги и рекламни агенции.
  • Безплатна доставка в рамките на гр. София при поръчка на стойност над 200 лв. без ДДС.

Защо да използвате брандирани рекламни материали?

Ако някога сте се колебали дали фирмата ви има нужда от брандирани рекламни материали, отговорът е категорично “Да!”. Всеки собственик на бизнес, независимо от големината и бранша, по едно или друго време се е обърнал към този изпитан маркетинг метод, а именно –  брандирането на рекламни материали.

Защо брандираните рекламни материали ще ви бъдат от полза?

Краткият отговор е, че чрез брандирането на рекламни материали ще извлечете множество ползи, които могат да ви предоставят бързи резултати. Няма как да привлечете клиенти, ако никой не знае за съществуването ви. Създаването на идентичност на марката е ключът към всеки успешен бизнес. Със силно лого, остроумен слоган или друг вид информация за марката, лесно можете да накарате хората да свържат тези образи с фирмата ви. А колко по-лесно би било и ако ги виждат всеки ден – върху химикалката, с която пишат, на ключодържателя, запалката или на чашата, от която пият кафето си сутрин.

Брандирането на рекламни материали изпълнява тази задача по начин, който е едновременно лесен и удобен. Можете да изберете всякакви рекламни материали, върху които да поставите вашето лого, уеб адрес или друга информация за фирмата. От тениски и шапки, работни облекла до химикалки, чаши, календари или дори пазарски еко чанти – възможностите са безкрайни.

Просто опитайте!