Текстилни мастила

Техническа информация

Като представители на фирма Color World Kimya предлагаме богат асортимент от мастила за текстилен ситопечат – стандартни и безфталатни пластизолни мастила, а също така пасти и пигменти на водна основа, отговарящи на съвременните стандарти за качество.

Мастилата от серията “PNP DR – DROP” са безфталатни пластизолни мастила, предназначени за ефектен висок печат, характеризиращ се със силиконова текстура и висока еластичност. Подходящи са за печат върху 100% памук, памук/полиестер, трико, деним и др.

Мастилата от серията „PNP“ са безфталатни пластизолни мастила, предназначени за печат върху 100%, памук/полиестер, а чрез добавяне на катализатор – и за печат върху изкуствени материи. Характеризират се с висока устойчивост и еластичност, отлична покривност и ярки цветове.

Мастилата от серията „HPW“ и „PWB“ са воднобазирани мастила, които както и пластизолните мастила, са предназначени за печат върху 100% памук, памук/полиестер, а чрез използване на база за изкуствени материи – и за печат върху 100% полиестер. Мастилата от тези серии са екологично чисти (безфталатни и без съдържание на PVC), икономични, с висока устойчивост и еластичност.